Stueindretning med Bronx spisebord i solidt træ, George Velour spisebordsstole, Carlington Edge vitrineskab, Dynasty konsolbord og Orsay Bronze bordlampe, med mere, fra LIVINGOODIES

Spisestuens vigtigste elementer

Vores hjem er vores trygge base og hvor vi skal lade op, hvorfor indretningen er yderst vigtig. Få de bedste tips til, hvordan du kan indrette din spisestue moderne og ikke mindst hyggelig.
Stueindretning med Eton Loveseater lænestol, Carlington Edge Single vitrineskab, Dynasty konsolbord og Murano glaslampe fra LIVINGOODIES

Tips til indretning af den lille lejlighed

Udnyt dine få kvadratmeter på bedste vis. 

Bor man i en lille lejlighed er det altafgørende at være i stand til at udnytte pladsen på bedste vis og få rummene til at syne så store som muligt. 

Dynasty konsolbord med Imogen's Luxuries duftpinde og hundepude

Sådan skaber du en praktisk og æstetisk behagelig entré

Få de bedste tips til hvordan du skaber en praktisk og samtidig æstetisk entré. 

Mangler din entré en kærlig hånd eller har du problemer med pladsmangel, udtryk eller hygge i entréen? Få de bedste tips og tricks lige her. 

Velourpuder og sengetæppe fra LIVINGOODIES

3 FACTS om velour

Læs med her hvis du er lun på velour.

Her får du 3 facts om vores velour, du garanteret ikke kendte i forvejen, men som vi er sikre på vil gøre dig endnu mere vild med det smukke materiale, der har fået en kæmpe revival.

Sengegavl og puder i velour, murano glaslamper, sengetæppe og mere interiør fra LIVINGOODIES

5 TIPS til indretning af dit soveværelse

Få de 5 vigtigste tips til et soveværelse der nærer dig.

Soveværelset er måske det mest undervurderede rum i mange hjem. Det er det rum vi opholder os mindst af vores vågne tid i, men muligvis det rum der har størst betydning for vores vågne timer.
GUIDE: Sådan vælger du det rigtige vitrineskab

GUIDE: Sådan vælger du det rigtige vitrineskab

Læs vores 5 tips inden du investerer i et vitrineskab.

Guiden er en tjekliste, der sparer dig for dyre fejlkøb, sikrer at du får mest kvalitet for dine penge og et vitrineskab du kan have glæde af i mange år frem i tiden.