Persondatapolitik hos Livingoodies ApS

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi anvender cookies til styring af indholdet i din indkøbskurv, men også så du ved næste køb hos os, kan se hvad du tidligere har købt. For at kunne handle hos livingoodies.dk og indgå handler via vores website, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • navn
  • adresse, post nr. og by
  • telefonnummer

Personoplysningerne registreres hos livingoodies.dk og opbevares i min. 5 år, hvorefter de slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Send blot en e-mail til info@livingoodies.dk.

Alle medarbejdere hos livingoodies.dk har adgang til de registrerede oplysninger. Kundeoplysninger opbevares og transmitteres ukrypteret og videregives ikke til tredjemand. Ved tilmelding af nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Livingoodies ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi de relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Livingoodies ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Interagerer med vores hjemmeside:
    • Hvor din mus befinder sig på vores hjemmeside
    • Hvor du klikker på vores hjemmeside
    • Hvilke handlinger du foretager igennem vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Hvilke tredjeparts programmer bruger vi?

På vores hjemmeside gør vi brug af tredjeparts integrationer for at opsamle oplysninger som kan optimere og forbedre vores hjemmeside. Disse er:

Disse tredjeparts programmer indsamler oplysningerne anonymt.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på LIVINGOODIES Aps (www.livingoodies.dk) er Peter Hjerl Ehrhardt, Direktør.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2 år efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirmaer, pt. GLS og Post Nord med henblik på levering af dine indkøb.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@livingoodies.dk.

Hvis du gerne vil have indsigt i de informationer vi har samlet omkring dig, kan se mere ved at følge linket her.