FORKÆL DINE GÆSTER

Til dig som hotel -eller restaurantejer kan vi tilbyde en række ydelser og produkter, som er tilpasset (i hvert fald nogle af) jeres indretningsudfordringer. Vi tilbyder som udgangspunkt rådgivning og vejledning ifm. indretningen og stylingen og samtidig udvikler og producerer vi selv de respektive produkter, der besluttes for. Dertil repræsenterer vi en række Horesta produkter som agenter i Norden, som således gør samarbejdet relevant og hensigtsmæssigt.
Det gør processen væsentlig mere optimal for begge parter, færre ”kokke”, skræddersyede løsninger, hurtige leveringer, fordele ift. MOQ og tilsvarende attraktivebudgetter. 

Om det er vores borde, som dine gæster kan danse på, vores møbelstoffer, der tåler rødvin eller vores vandtætte lamper, vi forsøger til enhver tid at gøre det så relevant og nemt for dig. Kontakt os via email: info@livingoodies.dk eller på telefon: 56502803 hvis det har vækket din interesse.

ET UDVALG AF VORES KUNDER

HOTELLER

KOKKEDAL SLOT
DYVIG BADEHOTEL
BRØNNUM HOTEL
RUNGSTEDGAARD HOTEL
HELENEKILDE BADEHOTEL
VARBERG STADSHOTELL
HOTEL ROYAL

RESTAURANTER

RESTAURANT PALÆGADE
RESTAURANT SLETTEN HAVN
RESTAURANT NÆRVÆR
RESTAURANT SUKAIBA
RESTAURANT KNAPP
RESTAURANT MORTENS KRO

CAFÉER

DECO BAR
CAFE NORDEN

KONTAKT OS

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi kan producere til din virksomhed. Send os en mail via info@livingoodies.dk eller ring 56 50 28 03