INDRETNING AF HJEM

Hver uge er vi hjemme hos vores kære kunder og giver inspiration og forslag til indretningen. Det kan være soveværelset (som typisk er det sidste rum, der gøres hyggeligt), der skal have et indspark. Og det er trods alt det rum, du opholder dig mest i… et hyggeligt soveværelse er helt uundværligt, når du først har det. Og føler du at det ligner et hotelværelse, så er også oplevelsen sådan.

Med mange af de andre rum såsom køkken/alrum, dagligstuen, entréen, repos’en, gæsteværelset, kælderen og så videre giver vi et håndgribeligt bud ud fra vores møbler og stemning selvfølgelig.
Så er det ”bare” en bænk til entréen til at snøre skoene (måske med opbevaring) eller nye spisebordstole, som du faktisk kan sidde behageligt i og i lang tid eller stole som kan komme indunder din bordplade eller et vitrineskab, så du kan få dit smukke service eller mormors gamle terrine frem (som du typisk opbevarer helt inderst i køkkenskabet).

Vi kender de fleste adfærdsmønstre derhjemme fordi alle vores møbler typisk er opstået i samarbejde med vores kære kunder.

En konsultation koster 750 kr. i timen og tager som regel 3-4 timer.
Hvis du i forbindelse med konsultationen vælger, at investere i møbler hos LIVINGOODIES for mere end 30.000 kr., fratrækkes prisen for konsultationen.

Kontakt os gerne for mere information via email: info@livingoodies.dk eller på telefon: 56502803.

HJEMME-INDRETNINGER

LIVINGOODIES indretning hos kunde. George Velour spisebordsstole i messing-gul
Hjemmeindretning hos kunde - Circus Teardrops lysekrone, Eton Loveseater lænestol, Murano Amber bordlampe og velour puder