Stueindretning med Eton Loveseater lænestol, Carlington Edge Single vitrineskab, Dynasty konsolbord og Murano glaslampe fra LIVINGOODIES

Boligmarkedet i Danmark anses af mange som værende umuligt, hvorfor mange ender med meget få kvadratmeter, som skal udnyttes bedst muligt. Vi har tips til, hvordan du indretter dine få kvadratmeter bedst mulig; æstetisk og praktisk. På få kvadratmeter er det altafgørende at få udnyttet hver enkelt kvadratmeter bedst muligt, uden at boligen opleves endnu mindre og presset. 

Multifunktionalitet

For det første er det relevant at finde frem til prioriteringer i lejligheden, i så fald at lejlighedens rum begrænser alle ønsker. Med den rigtige indretning og udnyttelse er det i fleste tilfælde muligt at få skabt alle forskellige zoner i en lejlighed, i samme rum. 

For det første er en stilfuld opbevaring et must. Mangel på opbevaringsplads er problemet, der rammer rigtig mange mennesker. Opbevaring af diverse ting og sager i åbne reoler eller på hylder, vil hurtigt få lejligheden til at se rodet ud. Vælg i stedet lukkede opbevaringsmuligheder til alt praktisk - og knap så dekorative ting. En opbevaringsbænk er genial i indretningen af den lille lejlighed, idet den er multifunktionel og samtidig smart, flot og praktisk. Opbevaringsbænken kan bruges som siddeplads i hjemmet, samtidig med at den kan indeholde alt hvad hjertet kan begærer. 


Stilsikkert og tidløst

Det moderne møbel, som har en stærk brugbar funktion som opbevaring. Møblet der er stilsikkert og tidløst, som fås i alverdens farver og former. Vitrineskabet er møblet som åbner op for opbevaringsplads samtidig med at vedligeholde det æstetisk flot og inspirerende. 

Skabet kan i høj grad bidrage til et harmonisk hjem, da ting som normalt flyder rundt omkring kan gemmes væk bag låger i kasser. Hvis der er mangel på skabsplads i køkkenet er vitrineskabet derudover et genialt valg til opbevaring af alverdens glas, kopper, stel, fine flasker eller noget helt femte. 


Reflekter lyset

Lyset og farverne i lejligheden er altafgørende for følelsen af lejlighedens størrelse. Forekommer der mange forskellige farver og mange mørke farver, vil lejligheden nemt kunne komme til at se mindre ud end den er. Hvis lejligheden er mørk og sollyset kniber med at komme ind, er et nemt trick at placere et spejl direkte overfor et vindue. Lyset vil hermed blive reflekteret i hele rummet og syne rummet større og lysere. Spejle kan altså give en større rumfornemmelse! 


Brugen af spejle i boligindretningen har udviklet sig, til at være mere end blot at spejle sig i. Udover det kan reflektere lyset, vil spejlene fra AYTM også være en markant del af selve indretningen. AYTM spejlene fås i forskellige farver og er designet i et enkelt og moderne look, der passer perfekt til den moderne, minimalistiske indretning. 


Det lette møbel 

Møblerne i den lille lejlighed har også stor betydning for, hvordan lejligheden opfattes. Når der skal vælges møbler til en lille lejlighed, er det en god idé at gå efter møbler med lette udtryk. Et godt bud er disse fine og ikke mindst praktiske konsolborde i indretningen af enten din entré, stue eller soveværelse. Konsolborde har et let udtryk og er et stilsikkert og tidsløst valg, som gør sig i alle omgivelser. 

Konsolbordene fås med skuffer eller hylder, hvilket øger muligheden for yderligere opbevaring, samtidig med at møblets udtryk opfattes let. 

Men disse ovenstående små tips og tricks er det muligt at få din lille skønne lejlighed til at virke større end den er. Opfattelsen af lejligheden kan i høj grad ændres af indretningen! 


Den miljørigtige rengøring

De traditionelle rengøringsmidler er ofte forbundet med giftige dampe og med et krav om god udluftning. Det er ofte ikke muligt at sørge for den korrekte udluftning under rengøring, så vi mener derfor man bør bruge nogle mere naturlige midler. Det er ikke kun godt for jeres luftveje, møbler og hud. Det er også til stor gavn for miljøet. Hvis du ønsker at høre mere om denne form for rengøring, så kan du læse guiden fra eksperterne her.
Peter Ehrhardt