Velourpuder og sengetæppe fra LIVINGOODIES
  1. Mange har måske en forestilling om, at møbler i velour er svære at vedligeholde og rengøre, men faktisk er vores velour meget nemmere at have med at gøre, end man umiddelbart skulle tro. Vi har valgt, at producere vores møbler i en velour, der nemt kan rengøres med en fugtig klud nærmest uanset hvad der spildes på den.

  2. Velour har med sin bløde overflade et look der muligvis giver anledning til bekymring omkring hvor vidt det nu er slidstærkt nok. ”Det sidste man har lyst til er da at se på en nedslidt luv i sin sofa”, tænkte vi og gik på jagt efter en velour med en stærk og holdbar karakter. Løsningen fandt vi i Belgien og det betyder at vi kan tilbyde en velour med en martindale på 100.000, hvilket giver et super slidstærkt velourmøbel.

  3. Velour fås i virkelig mange smukke farver og noget af det der gør velour til noget særligt, er den måde lyset changerer i materialet. Apropos lys, hvordan forholder det sig så med vores velour og sollys? Vi synes, at det er altafgørende, at du kan have vores velourstole eller andet velour i hjemmet uden at trække gardinerne for, hver gang solen titter frem. Derfor producerer vi vores møbler i en velour, der kan tåle sollyset uden at blegne.

De polstrede velourmøbler har i den grad fået en revival de seneste år, hvor det også er blevet attraktivt at tilføje farver til indretningen igen. Polstrede møbler i velour trækker klare referencer til 50erne og 60erne, men måden vi indretter os på med velourmøbler nu, er helt anderledes let, elegant og delikat i farvetonerne, der går fra douche lavendel over taupe til honning og dybe juvelfarver.

Det bløde og voluminøse udtryk fra velourmøblerne fungerer ualmindelig godt i selskab med materialer af sten og marmor, der giver blødheden et let modspil. Tilfør store tropiske planter i potter for at sætte prikken over i´et og skabe en organisk og stemningsfuld atmosfære.

Peter Ehrhardt