VORES TILGANG TIL MØBLER

Egetræs bord Bronx fra LIVINGOODIES - close-up
Velour Spisebordstol close-up
Egetræs Spisebord "Manhattan" med tillægsplade

Vi er vilde med specielle møbler og har siden 2007 valgt at koncentrere os om at udvikle møbler og boligtilbehør, der skal opfylde et overordnet krav: At det skal være relevant.

Vores møbler er derfor relevante af mange årsager. Vi tilpasser os hvordan vores kunder bor og hvilke ønsker du har. Vi udvikler ofte møbler i samarbejde med kunden, så det giver mening. Mange er vores kategorier er derfor opstået løbende i henhold til hvad der er efterspørgsel på. Det kan for eksempel være vores Carlington vitrineskabe, vores Churchill skrivebord, vores Manhattan spisebord eller vores efterhånden klassiker – George-stolen. Alle de møbler med deres respektive særpræg er opstået sammen med vores kunder, fordi de ikke fandtes andre steder. Det er relevant for os og det giver mening for vores kære kunder.

I forlængelse af dette har vi hos LIVINGOODIES den interesse at producere forsvarligt i kombination med en høj komfort, funktionalitet, vedligehold og udseende. Derfor er vores vitrineskabe efterhånden gennemtænkt og forfinet igennem mange år både i form af praktik med blandt andet justérbare hylder, vedligehold ved at det er håndmalet, funktionalitet ved at dimensionerne er tilpasset jeres tallerkener, glas med mere og udseende ved, at det passer til det Nordiske look - både det mere klassiske og det mere enkle.

Derfor har vores polstrede møbler især en høj komfort, de er meget nemme at vedligeholde og tåler sollys, de er tilpasset i størrelse og form og ikke mindst pæne at se på. Og derfor er alle vores spiseborde, skriveborde, sideborde, konsolborde og så videre tilpasset i dimensionerne, så du for eksempel har den passende højde ved spisebordet afhængig af dine stole, dine sideborde tilpasset din seng og/eller dine lamper, dit konsolbord tilpasset din entré og så videre.

Dette gør vi så i farver efter dit eget valg så forsvarligt som overhovedet muligt med OEKO-certifikater på alle stoffer, FSC-certifikater på al træ… og så gør det jo ikke noget, at alt er produceret i EUROPA!