Som et livsstilsfirma med egen produktion har vi også vedkendt, at vi ikke kan eller vil producere alt selv, da vi mener, at der er brands, der er bedre end os til et givent produkt. Det eneste er blot, at det respektive produkt og firma bag skal efterleve en række krav vi har indenfor relevans, produktion, kundeservice, reklamation, leveringstid, priser, bæredygtighed, håndværk og en masse andre elementer inden vi finder det rigtige. Således er nedenstående brands en slags blåstempling på, at det er ordentlige varer med en ordentlig holdning.

HANRO

HANRO er et eksklusivt fashion brand indenfor undertøj, loungewear, nattøj, RTW og leisure. HANRO blev etableret i 1884 i Liestal i Schweiz og har siden introduceret deres helt unikke kvaliteter rundt omkring i verden. HANRO forhandles hos de mest eksklusive forretninger og varehuse i over 50 forskellige lande bl.a. Harrods i London, Bergdorf Goodman i NY, Illum i København osv. I Danmark forhandles HANRO i over 50 forskellige butikker, så kontakt os for mere information.

Vi kan også oplyse dig om den butik nærmest dig.

Hvis du ønsker at forhandle HANRO, venligst kontakt os via email: info@livingoodies.dk eller på telefon: 56502803.

FREE LANCE

FREE LANCE er et velrenommeret fransk skomærke med en lang historie tilbage til 1870, hvor Jean-Babtiste Rautureau startede virksomheden med det mest eksklusive skotøj i de bedste lædervarer. Det ikoniske brand FREE LANCE med det sensuelle og samtidig rebelagtige udtryk forhandles overalt i verden.

Hvis du ønsker at forhandle FREE LANCE, venligst kontakt os via email: info@livingoodies.dk eller på telefon: 56502803.

IMOGEN'S LUXURIES

Imogen's Luxuries er et duftfirma fra England, som arbejder med duftlys af sojavoks og duftpinde af de bedste og reneste æteriske olier. Imogen's Luxuries bruger ikke kun æteriske olier af den bedste kvalitet, de tilsætter også så meget af de luksuriøse duftolier, at du får en ren og forfinet duft, der aldrig bliver for meget. Den rene sojavoks sikrer en ren og jævn brænding af duftlyset, der ikke danner sod eller afgiver skadelig kemi. Imogen's Luxuries er fremstillet i hånden og produceres kun i små kuld, der sikrer en kontinuerlig høj kvalitet.

Hvis du ønsker at forhandle Imogen's Luxuries, venligst kontakt os via email: info@livingoodies.dk eller på telefon: 56502803.

IMAGILIGHTS

IMAGILIGHTS er et belgisk lampefirma, som blandt andet producerer den populære ledningsløse lampe Moments. Lampen er forarbejdet i aluminium og fås i et kæmpe udvalg af farver og modeller. Lampen kan ses i mange hoteller og restauranter verden over bla. One & Only, Ritz Carlton, Kempinsky og mange andre.

I Danmark kan den ses hos Kokkedal Slot, Café Norden, Sukaiba Restaurant, Dyvig Badehotel og mange andre.

Hvis du ønsker at forhandle IMAGILIGHTS, venligst kontakt os via email: info@livingoodies.dk eller på telefon: 56502803.