LIVINGOODIES møbler på Magasinet Feinschmecker forside (sommer 2024)

[Fra Magasinet Feinschmecker, sommer 2024. For PDF, klik her]

LIVINGOODIES styrker sin butik i Rungsted

LIVINGOODIES møbler

Livsstilsfirmaet LIVINGOODIES har styrket sin butik på Bukkeballevej 2 i Rungsted Kyst og fra den 1. juli er der alle hverdage fra 11-17 og lørdage fra 10-14 fuld bemanding og fast åbent. Samtidig med at LIVINGOODIES styrker Rungsted-butikken, lukker butikken i Virum, så alle kræfter koncentreres i Rungsted.
Ved at samle kræfterne i Rungsted, tilbyder butikken kunderne nu et meget større udvalg inden for møbler, accessories, brugskunst, delikatesser og et lille udvalg af specielle tøjmærker. 

Af Lars Graabek

På hjørnet af Bukkeballevej og Rungstedvej har Peter Hjerl Ehrhardt, indehaver og direktør af LIVINGOODIES, samlet alt i én butik og showroom ved at lukke butikken i Virum og styrke butikken i Rungsted. ”Da vi har en stor kundegruppe i Rungsted-området og langs kysten, var det oplagt, at butikken i Rungsted styrkes. Min dygtige bestyrer i Virum butikken – Charlotte Pontoppidan – følger selvfølgelig med til Rungsted, så hun fortsat kan betjene sine eksisterende og nye kunder med hendes store indsigt og engagement.

LIVINGOODIES butiksfacade - Rungsted Kyst


Vi samler to butikker i én i nogle mere anvendelige lokaler, så vi kan skabe mere genkendelige boligmiljøer for vores kunder.
Vi vil gerne understrege den hyggelige stemning, så det netop føles, at det kunne lige så godt være hjemme hos én selv."

LIVINGOODIES er kendt for sine elegante vitrineskabe, stole, sofaer, sengegavle, lamper, borde og tekstiler, men nu er de også begyndt at føre lækre interiørs, man kan pynte sit hjem med, forklarer Peter Hjerl Ehrhardt: ”Vi har i den seneste tid oplevet, at folk efterspørger mindre ting, der kan gøre lidt hyggeligt ved hjemmet uden den større investering”. Det er f.eks. plaider, spejle, vaser, puder, lanterner, LED lys, brætspil og meget mere.

LIVINGOODIES oplever også at mange af kunder kommer for at finde en vært -eller værtindegave, jubilæumsgave, gaver til personale og kunder. Dette vil der også være i form af delikatesser, duftlys, table books, håndsæbe og -lotions osv. Sidst men ikke mindst vil der være et lille udvalg af tøjmærker inden for specielle kvaliteter såsom cashmere, silke og bomuld til både damer og herrer.

En stor del af sortimentet hos LIVINGOODIES er også til videresalg. Det vil sige, at også andre eksklusive butikker kan sælge vores produkter. ”På den måde er vores butik også et showroom for møbel- og livsstilbutikker, der ønsker at sælge vores sortiment,” siger han.

Mht. B2B hjælper LIVINGOODIES også hoteller og restauranter samt stylister og ejendomsmæglere hvor der er fokus på volumen, hurtig levering og specialproduktioner.

Internationalt udtryk
Der er al god grund til at forhandle møblerne fra LIVINGOODIES. Det er møbler, der er produceret med henblik på at give optimal værdi, kvalitet, funktion og design for pengene. ”Selv om vi er fra Danmark og selv designer møblerne, er vi ikke typisk dansk design, som man kender det. Vores design er internationalt og varmt i udtrykket. Mange af vores kunder rejser meget, og de kan formentlig godt genkende møbelstilen fra de lande, de besøger, i vores møbler. Vi har dog over årene tilpasset vores møbler, så de passer til den nordiske boligstil. Hvordan vores møbler ser ud og fungerer, sker ofte i et samarbejde med vores kunder.

”Vi kan skræddersy møblerne både i forhold til farve, størrelse og form,” påpeger Peter Hjerl Ehrhardt.

Bæredygtige møbler
Alle møbler og interiør er produceret i forhold til alle de kvalitets- og bæredygtige krav, LIVINGOODIES har til varen. Det indebærer blandt andet, at træet helst skal være FSC-certificeret, alle møblerne er produceret i EU, tekstilerne er økotex-certificeret og vitrineskabene er håndmalede med en lugtfri vandbaseret maling, der ikke afgiver kemisk lugt.

Vi handler med mange lande i Europa f.eks. Italien, hvor vores eksklusive lampeserie Murano er produceret i Venedig, mens velour sengetæpperne laves i Firenze. Jeg har besøgt alle de fabrikker, der fremstiller møblerne og kender næsten navnene på alle de, der specifikt har lavet den konkrete vare. Her er det vigtigt for mig, at de får en ordentlig løn og har nogle ordentlige arbejdsforhold. Det kan man måske ikke se på varen, men det styrker efter min mening fortællingen om vores møbler.

”Når man køber møbler hos os, køber man også en holdning til tingene. Vi prøver til enhver tid at lægge en masse værdi ned i de ting, vi laver,” understreger Peter Hjerl Ehrhardt. Skulle man få lyst til at besøge butikken på Bukkeballevej 2, er der gratis parkering lige uden for.

Så uanset om man skal bruge et duftlys, skal have indrettet et helt hus, ønsker nye stole til sin restaurantant eller blot ønsker indretningsrådgivning, står LIVINGOODIES teamet klar.

Se mere på www.livingoodies.dk

LIVINGOODIES møbler

LIVINGOODIES | Bukkeballevej 2c | 2960 Rungsted Kyst | Tlf.: 34 10 28 03

Peter Ehrhardt