LIVINGOODIES i Liebhaverboligen - billeder fra Liebhaverboligen september 2023

[Fra Liebhaverboligen nr. 279 September 2023. For PDF, klik her]

Livingoodies åbner møbelbutik i Rungsted

Møbelbrandet Livingoodies, der siden 2007 har haft en møbelforretning på Kongevejen 204 i Virum, har genåbnet møbelbutikken på hjørnet af Bukkeballevej og Rungstedvej nær Rungsted Station. Så nu har alle i Rungsted og omegn kortere vej til møbler og interiør, der er tidløse og bæredygtige.

 

På hjørnet af Bukkeballevej og Rungstedvej har Peter Hjerl Ehrhardt, indehaver og direktør af Livingoodies, tidligere haft et showroom for en række af de brands, han har agenturet på derunder `Hanro´ og `Freelance´ kombineret med hans egne møbler. Og da han i starten af 2023 fik råderet over det tilstødende lokale i Rungsted, opstod muligheden at åbne op for en rigtig møbelbutik nr. 2. ”Det afstedkom, at mange af dem, der kom forbi butikken i Rungsted, undrede sig over, at man ikke kunne købe møblerne der. Jeg henviste i stedet til Virum, men folk ville rigtig gerne have møblerne i nærheden af, hvor de bor. Da vi har en stor kundegruppe i Rungsted-området og langs kysten, var det oplagt, at butikken i Rungsted også skulle sælge møbler fra Livingoodies. Så nu behøver vores gode kunder ikke at tage til Virum for at få fat på vores møbler,” siger Peter Hjerl Ehrhardt.

Der er al god grund til at få fat på møblerne fra Livingoodies. Det er møbler, der er produceret med henblik på at give optimal værdi, kvalitet, funktion og design for pengene. ”Selv om vi er fra Danmark og selv designer møblerne, er vi ikke typisk ’dansk design’, som man kender det. 
Vores design er internationalt og varmt i udtrykket. Nogle vil mene, at det har et ”hotel-feel.” Selv om det ikke er dansk design som sådan, har vi dog over årene tilpasset vores møbler, så de passer til den nordiske boligstil. Hvordan vores møbler ser ud og fungerer, sker ofte i et samarbejde med vores kunder,” påpeger Peter Hjerl Ehrhardt.

Modtager kommentarer fra kunder
Sådan har det været siden Livingoodies så dagens lys i 2007. Når Peter Hjerl Ehrhardt har fået en idé til et møbel, får han prototypen hjem og modtager efterfølgende kommentarer fra kunderne om deres holdning til møblet. Derefter bliver det stille og roligt tilpasset i forhold til de ønsker og krav, kunderne har fremsat: ”For eksempel så vores meget populære vitrineskabe anderledes ud i starten, hvor de havde mange flere sprosser på vinduerne. Der var heller ikke glas i siden eller justbare hylder. Vitrineskabet Carlington Edge, som i dag er en af vores bestsellers, er resultatet af nogle forespørgsler fra kunder, der ønskede et af vores skabe, men i en udgave, der passede til deres bolig. Den opstod i samarbejde med kunderne, og de er jo skabt til dem og for dem,” understreger han.

Produceret i forhold til Livingoodies’ krav
Men selvfølgelig er møblerne produceret i forhold til alle de kvalitets- og bæredygtige krav, Livingoodies har til varen. Det indebærer blandt andet, at træet helst skal være FSC-certificeret, alle møblerne er produceret i Europa, tekstilerne er økotex-certificeret og vitrineskabene er håndmalede med en lugtfri vandbaseret maling, der ikke afgiver kemisk lugt. ”Jeg har besøgt alle de fabrikker, der fremstiller møblerne og kender næsten navnene på alle de, der specifikt har lavet den konkrete vare. Her er det vigtigt for mig, at de får en ordentlig løn og har nogle ordentlige arbejdsforhold. Det kan man måske ikke se på varen, men det styrker efter min mening fortællingen om vores møbler. Når man køber møbler hos os, køber man også en holdning til tingene. Vi prøver til enhver tid at lægge en masse værdi ned i de ting, vi laver,” understreger han. Hvordan Livingoodies’ møbler fungerer og hvordan komforten er, er de vigtigste parametre for Peter Hjerl Ehrhardt i forhold til kunderne. Når de to ting er indfriet på den bedste måde, sørger han for designet og at det bliver så kompatibelt som muligt i overensstemmelse med den stil, Livingoodies og deres kunder har præference for. Udover at producere og sælge møbler til private, tilbyder Livingoodies også til hoteller, restauranter, kontor og større indretningsprojekter deres eksisterende kollektion eller producerer en given vare, der skal passe ind i et givet projekt. De rådgiver og hjælper desuden i forbindelse med indretning.
Se mere på www.livingoodies.dk

Af Lars Graabek 

Livingoodies
Bukkeballevej 2c, 2960 Rungsted Kyst
Telefon 3410 2803
Kongevejen 204, 2830 Virum
Telefon 5650 2803
www.livingoodies.dk

Officiel åbning af butikken er den 22. september fra kl. 15-21 og 23. september fra kl. 10-16 med gode tilbud, goodiebags til de første, konkurrence og lidt lækkert til smagssanserne.

Peter Ehrhardt