ForsideKurvBestilNyhederTilbudProfilVilkårSøgningKundecenterFavorit
0 vare(r) i kurven
I alt0,00 DKK
 
 

 SLAGBÆNK 

 

Nytænkning og kvalitet
Hos Livingoodies.dk kan du finde de specielle møbler til boligen, som normalt ikke findes i Danmark. Vi lægger stor vægt på kvalitetsprodukter og forsøger konstant at finde nye rundt om i verden. På denne side kan du se vores smukke slagbænke, som oser af nostalgi og hjemlig hygge. En slagbænk er både smuk, klassisk og praktisk, idet den kan anvendes til siddeplads såvel som til opbevaring. Hos Livingoodies finder du udelukkende smukke og unikke slagbænke, som ikke fås lignende noget andet sted i landet.

Hvad er en slagbænk?
Oprindeligt var en slagbænk et praktisk møbel, der typisk blev benyttet på de små gårde rundt om i landet. En slagbænk blev sædvanligvis anvendt som siddeplads om dagen og som sovested om natten. Dette kunne lade sig gøre, idet en slagbænk er konstrueret således, at låget kan tages af og hele bænken trækkes ud. Når slagbænken er foldet sammen og låget lukket, kan den bruges til opbevaring af for eksempel sengetøj.

Rummelighed
I gamle dage, dengang det var populært med mindst en slagbænk på gården, var det normalt, at der sov flere personer i hver slagbænk. På den måde kunne man holde hinanden varme, og der blev desuden sparet på pladsen. En slagbænk kan blive relativt stor, når den trækkes ud, og der var således mulighed for, at flere af børnene kunne sove ved siden af hinanden i den samme slagbænk. Dette var en stor fordel for familier, der ikke havde så meget plads.

Et smukt, antikt møbel
Slagbænke blev brugt til op mod midten af 1900-tallet og er kendt fra både Sverige og Danmark. I dag er slagbænke populære som dekorative, antikke møbler, der tilføjer en særlig stemning og atmosfære til hjemmet. En slagbænk er et smukt og dekorativt møbel, der udstråler både historie og personlighed. Kendetegnende for en slagbænk er den flotte udsmykning, hvor det er tydeligt, at der er kræset om detaljerne. En slagbænk vil som oftest være smukt malet og havde nogle fine udskæringer i rygstykket.

Udvalg
Hos Livingoodies er vi stolte af at kunne præsentere vores flotte udvalg af smukke og nænsomt udførte slagbænke af højeste kvalitet. En slagbænk fra Livingoodies vil pynte i ethvert hjem og er oplagt at stille i for eksempel køkkenet, stuen eller entreen. Man kan også vælge at placere sin nye slagbænk i børneværelset, hvor den meget praktisk både kan anvendes som siddeplads og til opbevaring af legetøj. Mulighederne er mange med en slagbænk fra Livingoodies. Kig dig omkring på siden eller kontakt os for at høre mere om vores udvalg af slagbænke. Du kan også besøge vores butik på kongevejen 204, 2830 Virum.

Vi tilbyder
En slagbænk fås i mange udformninger, størrelser og farver, så det er muligt at opnå netop den stil, du ønsker, hvad enten det er romantik, nostalgi eller hygge på børneværelset. Livingoodies har gjort det nemt for dig at finde den perfekte slagbænk til dine behov. Vi har gennemsøgt markedet og udvalgt det absolut bedste, der findes indenfor kvalitets slagbænke, som vi leverer direkte til din dør, både nemt, sikkert og hurtigt. Ring eller skriv allerede i dag og hør mere om dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Anretterbord | Klædeskabe | Køkkenskabe | Kommoder | Slagbænk | Produktoversigtlivingoodies aps · Headoffice & Shop · Kongevejen 204 · 2830 Virum · Danmark · +45 56 502 803 · info@livingoodies.dk · www.livingoodies.dk